• 10KW 380V Хибридна соларна система с 9,6KW LiFePO4 батерия

Тази соларна хибридна система включва 10 kW трифазен инвертор, 9,6 kW литиева батерия с 6000 цикъла и 12,6 KW соларни панели. Това е доста мощна система, която може да ви осигури значително количество електроенергия.

Соларните панели с обща мощност от 12600 W ще преобразуват слънчевата енергия в електрическа енергия. Тази енергия може да бъде използвана в реално време за захранване на вашите електрически уреди или за зареждане на батерията.

10 kW трифазният инвертор има задачата да преобразува постоянния ток, генериран от соларните панели и батерията, в съответстващо трифазно променливо напрежение, което може да бъде използвано за захранване на електрическите уреди във вашия дом или бизнес.

Литиевата батерия с капацитет от 9,6 kW и 6000 цикъла е отличен избор за съхранение на излишната произведена енергия от соларните панели. Това ви позволява да използвате съхранената енергия през нощта или при лоши атмосферни условия, когато слънчевата генерация е по-ниска.

Тази комбинация от соларна хибридна система, батерия и инвертор ще ви позволи да намалите зависимостта си от традиционната електромережа и да използвате в по-голяма степен собствената си генерирана от слънцето енергия.

Важно е да се отбележи, че изборът на подходяща комбинация от соларни панели, батерия и инвертор трябва да се основава на вашите конкретни енергийни нужди, регионалните условия и бюджета ви. Препоръчително е да се консултирате с професионалист в областта, който може да направи оценка и да ви помогне с подходяща за вас система.

Системата включва:

Монокристални соларни панели 12600W (28x450W)

10KW Хибриден Инвертор Трифазен

9.6kWh Батерия LiFePO4 48V 200Ah

10KW 380V Хибридна соларна система с 9,6KW LiFePO4 батерия

  • Модел: SV898251
  • 25,150.00 лв


Етикети: Хибридна, соларна, система, 9, 6KW, LiFePO4, батерия

Подобни продукти

Link to This Pageqrcode