LED крушката е направена, за да бъде напълно безопасна и безвредна, екологично чиста с ниска емисия и без живак и е със стандартен монтаж.

  Новата технология от LED лампи навлиза все повече. Това се дължи, защото за разлика от обикновените LED крушките пестят много повече енергия.
  Те са екологични и дават изключителен комфорт. А благодарение на сензорното и изключване, можете да сте спокойни, че няма да я забравите светната. Крушката е със сензор, който се задейства, когато се приближи обект към нея. Изключва се след 30 секунди, след като сте преминали през нея.
  Крушката заменя традиционната круша. Тя е с изключително ниска консумация на енергия. Това се дължи на своята ниска мощност и сензорно включване. Сега няма да се притеснявате, че сте забравили крушката включена ако сте излезли от своя дом.
  Тъй като тя се задейства със сензор и изключва след като обекта е преминал през нея след едва 30 сек. Страхотно удобно и екологично решение за вашите стълби, мазе, баня, коридор и др.  
->Може да открива обекти в рамките на 5 метра на тъмно. Вграден сензор за светлина, включва се само когато околната светлина е тъмна, избягвайте ненужна работа през деня или когато околната светлина е ярка. Без UV или IR лъчение, без олово, живак или други замърсители.
->Светлините ще светнат автоматично. Няма нужда физически да включвате или изключвате светлината. Автоматично се включва, когато някой се движи в обхвата на откриване, след което автоматично се изключва след 20-30 секунди без движение.
->Тези сензорни крушки могат да заменят 100 вата крушка с нажежаема жичка. Ще спестите до 90% от сметката си за електроенергия. С живот от 30 000 часа, идеален за стълби, гараж, коридор, веранда, пътека, двор, коридор, вътрешен двор, навес за кола и др.

Мощност: 12W

LED Крушка 12W 220V E27 с Вграден Датчик за Движение

  • Модел: SV485337
  • 21.00 лв
  • 16.80 лв


Етикети: Крушка, Вграден, Датчик, Движение

Подобни продукти

Link to This Pageqrcode