LED Ленти

LED Ленти

ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ НА ЛЕНТИТЕ В САЙТА СА ЗА ЕДИН МЕТЪР. ПАРАМЕТРИТЕ НА ЛЕНТИТЕ СЪЩО СА ЗА ЕДИН МЕТЪР КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ. Т.Е., КОГАТО СМЯТАТЕ МОЩНОСТТА НА НУЖНОТО ВИ ЗАХРАНВАНЕ, ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЪРВО ТИПА НА ЛЕНТАТА, СЛЕД ТОВА НЕОБХОДИМИЯ ВИ МЕТРАЖ ОТ НЕЯ И ДА УМНОЖИТЕ МЕТРАЖА ПО МОЩНОСТТА, КАКТО И ДА СЕ СЪОБРАЗИТЕ С ВОЛТАЖА НА ЛЕНТАТА. ЕДНА ЦЯЛА РОЛКА Е 5 ИЛИ 10 МЕТРА.

 

 

Гъвкавите светодиодни ленти са модули, монтирани на гъвкава платка.

 

Мощните ленти успешно заместват конвенционалните прибори за осветление,

като позволяват вграждането им в тавани, корнизи, ниши, както и за декоративно осветление в областта на светещата реклама..

Те са лесни за монтаж и сервиз.

 

 LED лентите, които предлагаме са със SMD диоди тип 3528, 2835, 5050, 5630, 4014, COB. Така принципно са обозначени размерите на светодиодите в милиметри.

 

Гъстотата на диодите е различна-30;60;96;120 или повече диода на метър.

 

Предлагат се с различни защитни покрития – без покритие (IP20), силиконова заливка  (IP65), силиконов ръкав (IP67).

 

В зависимост от цвета лентите са чисто (студено) бели, неутрално бели, топло бели, цветни (сини, червени, жълти, зелени), RGB (управляват се с контролери за постигане на различни нюанси и ефекти) или цифрови ленти, които имат вграден чип във всеки един светодиод, което им позволява всеки един от тях да свети независимо от другия в различен нюанс, чрез което се постигат невероятни ефекти (също се управляват с контролери, малко по-специфични и изискват и захранване с изходен волтаж според типа на лентата).

 

.


Refine Search

Link to This Pageqrcode