LED Осветление Smart Home

LED Осветление Smart Home

Най-новият и най-удобен начин за управление на светлината в дома ви чрез WIZ- само с гласа ви. Лесно за инсталиране, употреба и споделяне

ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАНЕ - Всеки може да се наслади на wiz изживяването. Работи със съществуващия ви wi-fi рутер, мобилни мрежи за данни, инфрачервено дистанционно управление.

ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА- Сега с Google Assistant и наскоро пуснатите Siri Shortcuts за ios 12 можете да контролирате осветлението си чрез всеки смартфон. Независимо дали сте у дома с интелигентни високоговорители или сте на работа с телефона си, можете да настройвате светлината с гласа си.

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ- Включете осветлението в дома си от офиса си и обратно. Докато имате достъп до интернет, можете да правите това, което искате със светлината в дома си - дори когато физически не сте там.

ЛЕСНО СПОДЕЛЯНЕ- WIZ разполага с мощна многопотребителска система с три различни нива на достъп: за собствениците, за гостите, и временни права.

Wiz автоматизира вашите светлини, за да можете да прекарвате повече време в това, което е важно за вас. Всяка стая има свои собствени ритми, които ви позволяват да синхронизирате осветлението си с ежедневните си дейности.


Показва 1 до 15 от 39 (3 страници)
Link to This Pageqrcode