Външна водоустойчива WiFi LED табела 7 цвята RGB - 165см х 23см за реклама - покажете всеки текст на съобщението. LED дъска, разрешена за използване във външни условия, поради водоустойчивото си покритие. Чрез WiFi е възможно да се свържете към LED таблото и от мобилния си телефон или компютър можете да променяте настройките на цвета и ефекта, когато пишете. Благодарение на мощните си светодиоди той се вижда от голямо разстояние до 50 метра , което ви позволява да привличате вниманието и да го използвате на различни места.

Той осигурява широк спектър на използване като информационен LED дисплей панел в различни индустрии, например в заведенията при показване на актуални оферти, на летища, бензиностанции и мотели, в банки за показване на серийния номер на клиента, в търговски центрове за реклама, или в офиса за залагания за показване на текущи цени или други бизнес операции. Можете да въведете съобщението си чрез вашия iOS или Android мобилен телефон чрез WiFi връзка. Направете марката си по-иновативна и достигнете до ангажиращи потенциални клиенти. LED табла - осветителни реклами, където можете предварително да зададете своя собствен текст. Идеален за различни операции. Можем да произвеждаме и дъски по поръчка - цената, адекватна на изискванията.

LED табло за съобщения (дисплей) за външна и вътрешна употреба + температурен сензор
Работна температура на LED дисплея от -40 ° до + 60 °

Благодарение на интегрираната Flash памет в LED устройството можете да съхранявате десетки съобщения едновременно. 165 cm x 25 cm LED дисплей предлага 1 ред за създаване на текст е за по-добра четимост от разстояние. LED дисплеят поддържа световни езици, а също така предлага различни настройки за текстови съобщения , като широк избор от типове шрифтове, скорост на показване (превъртане на текст), цветен текст в седем цвята, плюс до 45 ефекта - сняг, пръски, въртящи се, превъртане, мигащ, статичен, текст вляво, текст вдясно. Съобщенията на многофункционалния LED дисплей с помощта на ефекти ще станат много привлекателни с рекламна и информативна цел. Възможно е също така да се показват часовници или малки снимки на LED дисплея.

Седемцветовият LED панел предлага икономия на енергия под формата на режими за пестене на енергия - автоматично включване / изключване на захранването според потребителските настройки, време за включване / изключване, регулиране на 16 нива на яркост . Производителят декларира живота на LED дисплея за повече от 100 000 часа. LED панелът може да бъде поставен на закрито и на открито, благодарение на водоустойчивостта на устройството.

 

Спецификация на дисплея:

Размери: 165 x 25 x 6,8 см 
Корпус: рамка от алуминиева сплав
Цвят на дисплея: монохромен, двуцветен или седемцветен
Поддръжка на функция: Време - HH: MM: SS, дата
Работна мощност: Входното напрежение е AC 110V-240V (по подразбиране)
Използване на закрито и на открито, благодарение на водоустойчивото покритие
Най-добро разстояние за гледане: 3-50 метра
Живот: 100 000 часа
Работна температура от -40 ° до + 60 °
Работна влажност: 10% - 95% относителна влажност
Вход на сигнала: WIFI съобщение чрез Android и iOS или USB мобилни телефониСъдържание на пакета:

1x RGB LED дисплей
2x Монтажна скоба
1x 220V захранващ кабел
1x CD със софтуер и ръководство

Презентация на табелата можете са видите ТУК

Външна водоустойчива WiFi LED табела с 7 цвята RGB - 165cm x 25cm

  • Модел: SV433034
  • 624.00 лв


Етикети: Външна, водоустойчива, табела, цвята, 165cm

Подобни продукти

Link to This Pageqrcode